illustration & art

Avenue2

  • Voorstudie...
  • Zelfgemaakte stempel
  • Kunstmarkt in Maastricht
  • 'Feeling Small' ingelijst
  • Hotel Novotel, Maastricht
  • Hotel Novotel, Maastricht
Posters

*Kunstposters

'Tunnelmond Zuid'

*’Tunnelmond Zuid’

'Feeling Small'

*’Feeling Small’

'Avenue2 nr.1'

*’Avenue1′

'Avenue2 nr.2'

*’Avenue2′

'Avenue2 nr.3'

*’Avenue3′

'Avenue2 nr.4'

*’Avenue4′

Project description

Geïnspireerd door de A2 tunnel bouw (Aveneu2) Maastricht, heb ik o.a. de zuidelijke tunnelmond als thema op verschillende manieren uitgewerkt. Van bovenaf zag ik een gezicht met mond, neus en één oog, die ik verder heb toegepast voor verschillende doeleinde, stijlen en technieken! Bestaande uit zes schilderijen, een zelf gemaakte stempel, ansichtkaarten, stickers en posters. Na mijn deelname aan de kunstmarkt (eind augustus 2014), zijn deze werken nu te bezichtigen (en te koop) in de lounge van hotel Novotel Maastricht.

TE KOOP:
*Kunstposter (24 kleurenprint), voorzien van een gescande z/w illustratie, en een naderhand geplaatste afdruk van stempel. In een genummerde oplagen van 20 st, op 190 grams Satin Photo papier van 60x80 cm. Poster+ansichtkaart+sticker samen voor 150,- verkrijgbaar!
*'Tunnelmond Zuid' is met acryl geschilderd op paneel van 53x61 cm, 350,-.
*'Feeling Small' is een collage, bestaande uit een aquarel lucht (op aquarel papier) met daaroverheen een uitgesneden pasteltekening (op glad papier) van de stempels. Met passe-partout in houten wissellijst van 60x80 cm, 500,-.
*'Avenue1, 2 en 3' zijn vergrootte vormen van 'Avenue4', gemaakt met acrylverf en oliepastel krijt op doeken van 60x80 cm en zelfgemaakte baklijsten, 450,- per stuk.
*'Avenue4' zijn vormen van mijn zelfgemaakte stempel, met oog om het gezicht te benadrukken. Met acrylverf en oliepastel krijt op doek van 100x130 cm in aluminium zwarte lijst, 1.200,-.

Bent u geïnteresseerd, of heeft u een (andere) vraag, KLIK HIER voor mijn contactgegevens!

Project details
Client:

Eigen werk

Date:

aug. 2014

Category:

Comments are closed.