illustration & art

Landrover

Project description

Op 23 juni 2014 heb ik dit werk cadeau gegeven aan de destijds fotograaf, nu oud-medewerker (ANWB)wegenwacht in Geesbrug Drenthe. Tevens is deze gebeurtenis gepubliceerd in het ANWB tijdschrift 'Kampioen' van okt./nov. 2014. Voor liefhebbers zijn van dit werk reproductie posters verkrijgbaar, in genummerde oplagen van 40x50 cm. Voor 70,- euro (incl. verzendkosten).

Wilt u een poster bestellen, of heeft u zelf een leuke gebeurtenis die u op doek wilt vereeuwigen, neem dan contact met me op.

Zo'n 22 jaar geleden (±1992) reed ik als dienstplichtig LARO-chauffeur (na jaarlijks voertuigonderhoud) van Utrecht naar Assen! Voorbij Zwolle? wilde ik -met ±100 km een vrachtwagen inhalen, maar halverwege verloor mijn voertuig snelheid en was ik genoodzaakt mijn actie te staken!? Eenmaal weer achter de vrachtwagen (nog tweede rijstrook) stuurde ik -met nog maar 70 km- naar rechts, en zag (na een harde knal) in de zijspiegel mijn achterwiel eruit komen!?! Om mijn LARO op vier wielen te kunnen houden en een ongeluk te voorkomen, heb ik deze uiteindelijk langzaam op de vluchtstrook kunnen parkeren.

Project details
Client:

Eigen werk

Date:

mei, 2014

Category:

Bekijk het item op Hart van NL

Comments are closed.